Translate

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Αποδημητικά πουλιά μαζικής καταστροφής

Το άλμπατρος, διάσημο αποδημητικό πουλί, είναι επίσης πουλί της αγάπης. Είναι γνωστό ότι είναι μονογαμικό, σχηματίζοντας μακροπρόθεσμο δεσμό με έναν σύντροφο που σπάνια σπάει. Τα ζευγαρωμένα ζευγάρια δεν χωρίζουν ποτέ μέχρι να πεθάνει το ένα πουλί.

του Μ. Κ. ΜΠΑΔΡΑΚΟΥΜΑΡ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πραγματοποίησε έκτακτη εκδήλωση στις 6 Απριλίου στο πλαίσιο μιας συνεδρίασης τύπου Arria για τη βιολογική ασφάλεια σχετικά με τις βιολογικές δραστηριότητες σε χώρες όπως η Ουκρανία. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου δεν εμφανίστηκαν στην εκδήλωση και τα δυτικά ΜΜΕ επίσης συσκότισαν τα πρακτικά της διαδικασίας. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τη βαθιά σημασία αυτού που αποκαλήφθηκε. 

Το αποκορύφωμα των εργασιών του Συμβουλίου Ασφαλείας που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες ήταν η αποκάλυψη από τον στρατηγό Ιγκόρ Κιρίλοφ, αρχηγό των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικών και Βιολογικών Αμυντικών Δυνάμεων των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, ότι η Ουάσινγκτον δημιουργεί βιολογικά εργαστήρια σε διαφορετικές χώρες και τα συνδέει σε ένα ενοποιημένο σύστημα.

Ανέφερε ότι οι ΗΠΑ έχουν δαπανήσει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτικά βιολογικά προγράμματα από το 2005 και ανέφερε λεπτομερώς ότι σε εδάφη που συνορεύουν μόνο με τη Ρωσία και την Κίνα, περίπου 60 εγκαταστάσεις έχουν εκσυγχρονιστεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το ουκρανικό δίκτυο εργαστηρίων έχει σχεδιαστεί για τη διεξαγωγή έρευνας και παρακολούθησης της βιολογικής κατάστασης που αποτελείται από 30 εγκαταστάσεις σε 14 κατοικημένες τοποθεσίες.

Εξαιρετικά ευαίσθητα υλικά από τα ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια εξήχθησαν στις ΗΠΑ στις αρχές Φεβρουαρίου λίγο πριν από την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, και τα υπόλοιπα διατάχθηκαν να καταστραφούν για να μην πέσουν σε ρωσικά χέρια. Αλλά η συγκάλυψη ήταν μόνο εν μέρει επιτυχής. Πράγματι, η Ρωσία έχει στην κατοχή της εξαιρετικά ενοχοποιητικά στοιχεία. 

Προηγουμένως επίσης, η Ρωσία είχε δημοσιεύσει μια σειρά εγγράφων που σχετίζονται με τις βιολογικές στρατιωτικές δραστηριότητες του Πενταγώνου, τα οποία έδειχναν την ύπαρξη ενός παγκόσμιου σχεδίου για τη δημιουργία βιολογικών εργαστηρίων σε αντίπαλες χώρες με στόχο την ανάπτυξη στοχευμένων ιογενών όπλων εναντίον αυτών των χωρών. 

Οι εργασίες της διάσκεψης του Συμβουλίου Ασφαλείας στις 6 Απριλίου είναι δημόσιες και προσβάσιμες. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

Η Ρωσία έχει προβεί σε συγκεκριμένους ισχυρισμούς, δείχνοντας με το δάχτυλο: 

  • Χρηματοδότηση του Πενταγώνου για τα βιο-εργαστήρια στην Ουκρανία· 
  • Θέση αυτών των βιο-εργαστηρίων (όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά σε 36 χώρες σε όλο τον κόσμο) ·  
  • Ασθένειες και επιδημίες στις οποίες διεξάγονται ερευνητικές εργασίες, εστιάζοντας στα μέσα απελευθέρωσής τους, τις χώρες όπου δοκιμάζονται (ακόμη και εν αγνοία των κυβερνήσεων αυτών των χωρών)· και, φυσικά,  
  • Πειράματα σχετικά με τον κορωνοϊό (και νυχτερίδες που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση αυτού του ιού). 

Ωστόσο, οι ΗΠΑ έχουν αρνηθεί μέχρι στιγμής να δεχτούν οποιαδήποτε εποπτεία και επαλήθευση τέτοιων ενοχοποιητικών αποδεικτικών στοιχείων και έχουν παρακωλίσει το αίτημα για μηχανισμό επαλήθευσης. Είναι απίθανο οι ΗΠΑ να επιτρέψουν σε μια διεθνή διαδικασία επαλήθευσης που θα έχει τη δυνατότητα να την εκθέτει ως εντρύφηση σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας — αν και υπάρχουν κατάλληλα πλαίσια, συμπεριλαμβανομένης της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα (BWC) και του ΟΗΕ, για να ακούσουν τις διευκρινίσεις από τη σχετική χώρα με δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο. 

Μια απίστευτη «ανακάλυψη» στην οποία σκόνταφταν οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία είναι η χρήση αριθμημένων πτηνών από τα εργαστήρια που χρηματοδοτούνται από το Πεντάγωνο. Αυτό σχεδόν πέφτει έξω από την επιστημονική φαντασία και ο Σερ Άλφρεντ Χίτσκοκ θα μπορούσε να είχε κάνει μια επική ταινία από αυτό όπου η απάτη αναμιγνύεται με την αθωότητα και η σκληρότητα του ανθρώπου προς τη φύση γίνεται αφόρητα τραγελαφική. Το έργο λειτουργεί ως εξής: 

Στο ξεκίνημα, το Πεντάγωνο είχε πρόσβαση στα επιστημονικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα από ειδικούς σε θέματα περιβάλλοντος και ζωολόγους που μελετούν τη μετανάστευση των πτηνών και τα παρατηρούν καθ 'όλη τη διάρκεια των εποχών, σχετικά με την πορεία που παίρνουν αυτά τα πουλιά κάθε χρόνο στο εποχιακό ταξίδι τους από τη μια χώρα στην άλλη και ακόμη και από τη μία ήπειρο στην άλλη. 

Με βάση αυτά τα δεδομένα, ομάδες αποδημητικών πτηνών αλιεύονται, ψηφιοποιούνται και δένονται στα πουλιά κάψουλες μικροβίων που φέρουν ένα τσιπ που ελέγχεται μέσω υπολογιστών. Στη συνέχεια, τα πουλιά απελευθερώνονται στο σμήνος των αποδημητικών πτηνών σε εκείνες τις χώρες-στόχους προς τις οποίες οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν κακόβουλες προθέσεις. 

Φυσικά, αυτά τα αποδημητικά πουλιά ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις. Το περιπλανώμενο άλμπατρος, για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι μεταναστεύει τουλάχιστον 8500 χιλιόμετρα ανατολικά κατά μήκος του Νότιου Ειρηνικού προς τις ακτές της Νότιας Αμερικής και πολλά άτολμα άλμπατρος μεταναστεύουν δυτικά κατά μήκος του Ινδικού Ωκεανού στις ακτές της Νότιας Αφρικής.

Κατά τη διάρκεια της μακράς πτήσης των πτηνών που έχουν ψηφιοποιηθεί στα βιο-εργαστήρια του Πενταγώνου, η κίνησή τους παρακολουθείται βήμα προς βήμα μέσω δορυφόρων και καθορίζονται οι ακριβείς τοποθεσίες. Η ιδέα είναι ότι εάν η κυβέρνηση Μπάιντεν (ή η CIA) έχει σκοπό να προκαλέσει κάποια βλάβη, ας πούμε, στη Ρωσία ή την Κίνα (ή την Ινδία για το θέμα αυτό), το τσιπ καταστρέφεται όταν το πουλί βρίσκεται στους ουρανούς τους.  

Τόσο απλό, σκοτώνουν το πουλί που μεταφέρει την επιδημία. Θληβερά, το μυαλό μου επιστρέφει στο μυθιστόρημα της Αμερικανίδας συγγραφέα Χάρπερ Λι To Kill a Mocking Bird  (Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια), τη στοιχειωμένη ιστορία της αθωότητας που καταστρέφεται από το κακό. 

Για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα, μόλις σκοτωθεί το «ψηφιοποιημένο» πουλί και απελευθερωθεί η κάψουλα των μικροβίων που μεταφέρει, η ασθένεια εξαπλώνεται στη χώρα "Χ" ή "Y". Γίνεται μια εξαιρετικά οικονομικά αποδοτική μέθοδος για να πληγεί μια εχθρική χώρα χωρίς καμία ανάγκη πολέμου ή πραξικοπήματος ή έγχρωμης επανάστασης.

Οι Ρώσοι έχουν κάνει τον σοκαριστικό ισχυρισμό ότι πράγματι έχουν στην κατοχή τους τέτοια αποδημητικά πουλιά που ψηφιοποιηθήκαν στα βιο-εργαστήρια του Πενταγώνου. 

Το διεθνές δίκαιο απαγορεύει ρητά την αρίθμηση των αποδημητικών πτηνών επειδή διασχίζουν ελεύθερα τον γαλάζιο ουρανό και τον αέρα άλλων χωρών. Παρέχοντάς τους μικρόβια, αυτά τα πουλιά γίνονται όπλα μαζικής καταστροφής. Τι ανθρώπινη εφευρετικότητα! Αλλά οι ΗΠΑ απολαμβάνουν πλήρη ασυλία από το διεθνές δίκαιο.

Συμπερασματικά είναι ότι μόνο οι ΗΠΑϊκές μυστικές υπηρεσίες — και ίσως ο πρόεδρος Μπάιντεν, αν το θυμάται — θα γνώριζαν πού έχουν μολυνθεί όλοι οι άνθρωποι μέχρι στιγμής αυτόν τον αιώνα από τα Πουλιά Μαζικής Καταστροφής. Ήταν μήπως ο Έμπολα που κατέστρεψε την Αφρική ένα δοκιμαστικό κρούσμα και πρόδρομος πραγμάτων που θα έρθουν;

Τι γίνεται με την Covid-19, η οποία είναι γνωστό ότι προέρχεται από χρηματοδοτούμενα εργαστήρια που χορηγήθηκαν από τις ΗΠΑ; Είναι πολύ πιθανό ότι οι ΗΠΑ μπορεί να χρησιμοποίησαν αποδημητικά πουλιά για να σκοτώσουν Κινέζους πολίτες. Είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ στην απόγνωσή τους να αντιστρέψουν την παγκόσμια παρακμή τους αποσύρουν όλα τα εμπόδια για να αποκαταστήσουν την ηγεμονία τους σε μια παγκόσμια τάξη που κινείται αμείωτα προς την πολυπολικότητα.

Μετάφραση: Κριστιάν Ακκυριά

 

Migratory birds of mass destruction - Indian Punchline

Δεν υπάρχουν σχόλια: