Translate

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Η Pfizer δηλώνει ποινικά ένοχη για απάτη

 

Η Pfizer δηλώνει ποινικά ένοχη για απάτη 



Η Pfizer συμφώνησε να πληρώσει 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, που είναι ο μεγαλύτερος διακανονισμός για απάτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην ιστορία του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Όπως και οι τραπεζίτες, απλά δίνουν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης το μερίδιό τους από την περικοπή και κανείς δεν πηγαίνει φυλακή. Η Pfizer πήρε το "Pass" GET-OUT-OF-JAIL και το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει δωροδοκηθεί για την επίλυση ποινικών και αστικών ευθυνών που προκύπτουν από την παράνομη προώθηση ορισμένων φαρμακευτικών προϊόντων.

Χωρίς αμφιβολία, είναι απρόσβλητοι για την αστική ευθύνη ακόμη και αν σκότωσαν ένα μέλος της οικογένειάς σας επειδή έχουν δωροδοκήσει το Κογκρέσο για αυτό το προνόμιο να σκοτώνουν ανθρώπους με πλήρη ασυλία. Η ιταλική μαφία θα έπρεπε να είχε αγοράσει μια φαρμακευτική εταιρεία για να φροντίσει τις επιχειρήσεις της και θα είχε ανοσία.

Όσο για όσους ρώτησαν αν εγώ (σ.μτφ. Martin Armstrong) σαν εταιρεία consulting έχω συμβουλεύσει ποτέ την Pfizer, η απάντηση είναι ΟΧΙ, δεν είμαι Πόντιος Πιλάτος που προσποιείται ότι πλένει το αίμα από τα χέρια μου αφού δεν συναλλάσσομαι με μια εταιρεία που δεν σέβομαι!


Μετάφραση από Κ. Ακκυριά

Pfizer pleads Criminally Guilty to Fraud | Armstrong Economics

Δεν υπάρχουν σχόλια: